iklan

Welcome to World Famous Golden Awards Web Presented by International Association of Web Master lan Designers – IAWMD.

Awards Web Golden

menang ing Award Web Golden bisa nggawe prabédan serem ing karir IT ngembangaken pangenalan cepet lan kapercayan kanggo ngadeg profesional.

The Golden Awards Web yaiku layanan saka ing IAWMD lan presented kanggo wong Camping kang Desain, asli lan isi wis ngrambah tingkat keunggulan pantes pangenalan.

The Golden Web Awards wis revamped ing 2017. Cara kita milih lan jumlah pemenang wis diatur saka cara iku padha rampung ing sasi. We saiki duwe 1 Winner Saben, 1 Winner saben wulan lan 1 Winner tahunan cacahe – 365 Golden Web Award Winners total ing wektu taun. We are looking for the BEST of the BEST and will accept nothing less!

I.A.W.M.D. - Promoting Development lan integritas ing Community Internet

MISSION kita kanggo ningkataké dateng lan kapercayan ing Internet liwat sukarela poto-angger lan administrasi, uga Webmaster lan surfer interaksi.

Carane I.A.W.M.D ing. beda saka hubungan liyane lan program penghargaan web ing Internet sing ngaku ngidhèntifikasi sopan lan uga-dirancang?

Camping gadhahanipun I.A.W.M.D ing. nggawe prasetya tingkat dhuwur saka Camping kualitas uga upholding I.A.W.M.D ing. kode etik. panitia kita uga dilatih reviews saben situs sing wis diajukake I.A.W.M.D ing. Webmasters ing I.A.W.M.D ing. laku kanggo desain situs luwih uga advancements luwih ing pembangunan. Ora program penghargaan liyane bisa cocog standar pembangunan dhuwur, jumlah massa saka anggota qualified, lan dhuwur umum jeneng pangenalan sing I.A.W.M.D ing. printah.

I.A.W.M.D. ing, kang didegaké ing 1996 lan dina didhukung dening liwat 600,000 anggota lan afiliasi ing 160 kabupaten donya. Iku wis darmabakti kanggo sesambetan luwih uga sawênèh antarane gawe lan paselancar, instilling kapercayan-based lan nyumbang kanggo komunitas pembangunan bakat.

I.A.W.M.D ing. Anugrah program ngijini Webmasters saingan lan nampilake macem-macem Anugrah lan prestasi pangenalan, kanggo karya lan kreatifitas sing ing desain web lan isi, marang evaluasi lan konfirmasi saka macem-macem syarat penghargaan.

Nalika surfer web kunjungan situs web, carane ora wong sing ngerti situs punika langkah ndhuwur liyane? ora bakal dadi gedhe yen padha bisa mbedakake situs minangka uga dirancang lan diadegaké, karo mung Mirit? I.A.W.M.D ing. menehi sampeyan langkah ditambahaké persetujuan. The Golden Web Awards & I.A.W.M.D ing. solusi kanggo nyetel website loro.

iklan
Share This