iklan

Designers misuwur

Kita wis teka tengen akeh Famous Designers lan wis mutusaké kanggo mbangun dhaftar sing gedhe-gedhe WE pracaya kudu ngakeni, kanggo sing Great Work Etika lan Design Kemampuan!

** We bubar wis dibukak kita Desain Web Directory. Coba dipikir watara lan yen sampeyan mikir duwe apa iku njupuk, submit situs kanggo direktori lan dadi Web Designer Famous dina! **

Dadi punika Golden Web Awards Famous Web Desain Dhaftar resmi!

Golden Web Awards Designers Famous
Daddy Design

Designs Blog Unik
Billy Bussey
Jesper Bentzen
CEONEX
Carmichael Lynch
Derek Próspero
ageng
mekanisme
Weborithm

Yen sampeyan mikir duwe apa iku njupuk kanggo dadi Web Designer Famous, iku prasaja nyata kanggo njaluk ditambahake menyang dhaptar kita! mung Kirim Portfolio Panjenengan dina iki!

 

iklan
Share This