iklan

ing POS (Titik Sale) Sistem iku salah siji bagéan sing paling wigati saka bisnis toko lan restoran, dina iki. Duwe sistem selaras POS dhewe liwat awis REGISTER mbantu kanggo njaluk kabeh laporan sales rinci. Mangkono, gedhe kanggo kasir uga kanggo accountants. lunak POS iki nulung sampeyan kanggo njelasno kabeh rincian kayata item didol, nawakake lan promosi ing sembarang item, wektu sale lan jeneng kasir banget. Menehi akurasi lan Empu ana kemungkinan saka kesalahane. Sampeyan bisa njaluk sistem POS free saka Harbortouch kanggo retails, Salon, restoran lan bar uga utawa bisnis cilik.

Apa Harbortouch Nyedhiyani?

Harbortouch menehi sampeyan karo solusi sistem POS lengkap. Iku kalebu hardware POS, lunak POS uga layanan Merchant terpadu kang sampurna kanggo maksud apa bisnis cilik, toko toko, Salon lan restoran utawa café. Sampeyan ora kudu nglampahi jam ing nggoleki apa sing perlu kanggo bisnis. Harbortouch nyuwun sawetara pitakonan dhasar lan sampeyan kudu njawab sing. banjur, padha ora ngerti apa jinis sistem sing bener perlu kanggo bisnis utawa nyimpen. Kanthi Fees tithik sampeyan bisa njaluk layanan gedhe saka wong-wong mau.

Harbortouch menehi sistem POS kapisah kanggo kabutuhan bisnis beda. Sampeyan bisa milih sing paling apik adhedhasar jinis apa bisnis duwe. Saben sistem POS wis beda fitur sing nutupi kabutuhan beda lan syarat sing bisnis tartamtu. dadi, klik ing lan Diwiwiti kanggo pilihan Free 'lan njawab sawetara pitakonan padha takon. Kene padha takon bab jinis bisnis sing duwe kayata apparel sandhal, hotel utawa restaurant, salon utawa nyimpen Grosir etc. Yen sampeyan wis rampung njawab kabeh pitakonan, padha bakal nerusake aplikasi setup Panjenengan.

Cara Njaluk Free POS System?

Iku cukup gampang kanggo njaluk sistem POS free for toko toko lan restoran saka Harbortouch. Sampeyan kudu tindakake sawetara langkah prasaja lan gampang kanggo njaluk iku. iki:

Contact Harbortouch: Sampeyan kudu pisanan hubungi Harbortouch kanggo njupuk sistem POS for free. kanggo sing, sampeyan duwe aplikasi kanggo titik free saka tawaran sale. njaluk persetujuan: Sawise sampeyan wis Applied kanggo titik free saka sistem sale, sampeyan kudu ngenteni persetujuan sing. Nalika disetujoni kanggo piranti lunak free lan hardware, sing apik kanggo pindhah. Sampeyan mung kudu mbayar ragad saben wulan sing isine support lan services.Free Instalasi: Sampeyan bakal njaluk instalasi free saka Harbortouch ing Elite dening teknisi certified sing. Kabeh teknisi padha dilatih uga lan certified. Empu, sampeyan bakal entuk layanan gedhe lan rapi.

Bebarengan karo sing uga bakal njaluk garansi seumur hidup ing hardware. Ora ana biaya bayaran ing ngarep liyane. Sampeyan bakal njaluk instalasi Onsite free, free program menu uga Penyetor kertas free. Sawise sampeyan wis diinstal, sampeyan bakal entuk dhukungan paling saka tenaga sing.

Apa Kanggo Pilih?

Milih titik free saka sistem sale dening Harbortouch bakal mbantu ing akeh cara. Sampeyan ora kudu nglampahi jam nggoleki kanggo layanan paling apik nyediakake lunak POS lan hardware. Harbortouch nawakake sing paling apik ing Point kelas sistem Sale kanggo toko toko Panjenengan, restoran, salon lan Spas, bisnis cilik lan kafe. Iku layanan musuhan-free paling sing tau bisa njaluk. Sampeyan mung kudu aplikasi kanggo program online. Sampeyan banjur bakal nampa peralatan POS bebarengan karo instalasi free lan ora biaya bayaran ing ngarep. Malah layanan sasi lan ragad support sing bakal kanggo mbayar banget kurang. ragad tithik bakal nutupi kabeh layanan penting.

Panginten final

Yen sampeyan duwe bisnis lan looking for paling apik lan paling efektif sistem POS, banjur Harbortouch bisa nyedhiyani sampeyan karo sing. Sampeyan bisa aplikasi kanggo sistem POS free ana dening wong-wong mau. Iku kalebu lunak free lan hardware basis bisnis. Iku uga nerangake karo kabeh fitur penting needed kanggo mlaku bisnis lan nganalisa dodolan lancar. dadi, iki nyimpen akèh wektu terkenal uga dhuwit. Harbortouch bisa ngurus kabeh kabutuhan sistem POS lan syarat irit.

iklan
Share This