iklan

Hello, kita bubar redesigned situs internasional kita ing platform Drupal. Kita saiki disambungake menyang Lingotek ngewangi ing manual upload, banjur otomatis ngundhuh isi dijarwakake kanggo saben simpul. Iku proses gedhe lan salah siji sing aku wis marang iku “First” kanggo Lingotek lan Drupal.

Intelligence Interactive

Kita uga mentas dipun ginakaken Acquia Lift dhateng sistem kita. Lift bakal ngidini kanggo wong kita adhedhasar marang sawetara faktor kita bisa milih. Kita bisa nyedhiyani info kesehatan / gambar wong saka industri kesehatan. Salajengipun gumantung marang tingkat bisnis sing kita bisa ngawula isi unik, images, etc. sing bakal pertunjukan masalah padha bisa madhep. cantik lunyu.

Intelligence Interactive
http://www.inin.com

iklan
Share This