iklan

Quikthinking Software iki diadegaké déning Kingsley H. Smith ing 1989. Prodhuk pisanan kita, Quikthinking Kode Zip, dirilis ing 1993 (saiki ZipCodeFinderUSA.com). ing 1998, kita dirilis kekiatan Wikipedia CD-ROM, kang wis morphed menyang BlackHistoryPeople.com.

We Fitur Android, iPhone, app Sedulur, Piranti memulang, Mrikso, game lan software.

http://www.quikthinking.com/

iklan
Share This