The Skydive Center punika pusat anjog kanggo skydiving in Pembrokeshire, West Wales, operasi kanggo standar dhuwur ing safety ing angger-angger ing Parachute Association Inggris. Instruktur skydiving duwe liwat 75 taun digabungake pengalaman lan tresna kanggo jumpers anyar golek swiwine. Situs iki dirancang kanggo navigasi pangguna liwat pengalaman beda ing nawarake, lan nyawiji bespoke a, gampang kanggo nggunakake pesenan sistem.

The Skydive Center

iklan
Share This