Добредојдовте на светски познатиот Златен Веб Доделени наградите од страна на Меѓународната асоцијација на веб-мајстори и дизајнери – IAWMD.

Златен веб награди

освојувањето на Златната награда Веб може да направи драматична разлика во вашата ИТ кариера со додавање на инстант признавање и кредибилитетот на вашиот професионален стоење.

Веб награди Златен е сервис на IAWMD и е претставен на оние сајтови, чиј веб дизајн, оригиналност и содржината се постигне ниво на совршеност заслужува признание.

Златен веб награди на е подобрен од 2017. Начинот на кој ние го одберете и на износот на победниците се прилагодени од начинот на кој работи беа направени во минатото. Ние сега имаме 1 Дневен победник, 1 Месечен победник и 1 Годишен победник во вкупна вредност од – 365 Златен вкупно Веб победниците на Наградите за период година. We are looking for the BEST of the BEST and will accept nothing less!

I.A.W.M.D. - Промовирање на развој и интегритет во интернет заедницата

Нашата мисија е да се промовира доверба и довербата на интернет преку доброволна саморегулација и администрација, како и Webmaster и веб-сурфер интеракција.

Како е I.A.W.M.D. different from other associations and web award programs on the Internet that claim to identify ethical and well-designed sites?

Sites belonging to the I.A.W.M.D. make a commitment to high levels of quality sites as well as upholding the I.A.W.M.D. code of ethics. Our well-trained committee reviews every site that is submitted to the I.A.W.M.D. Webmasters in the I.A.W.M.D. commit to better site design as well as further advancements in web development. No other award program can match the high development standards, масовно износ на квалификувани членови, и високиот јавен името признавање дека I.A.W.M.D. команди.

На I.A.W.M.D., која е основана во 1996 и денес е поддржан од страна на повеќе 600,000 членови и филијали во 160 земји во светот. Тој е посветен на подобри односи како и интерактивност меѓу програмерите и сурферите, влевајќи веб-базирани на доверба и да придонесе за заедницата талентирани веб развој.

на I.A.W.M.D. награди програми им овозможува на администратори да се натпреваруваат за и прикажување на бројни награди и достигнувања на признавање, за нивната работа и креативност во веб дизајн и содржина, на проценка и потврда на различни барања награда.

Кога веб сурфер посети вашиот веб-сајт, како тоа лице знаат вашиот сајт е еден чекор над останатите? Зарем не би било одлично ако сте биле во можност да се направи разлика на вашиот сајт како што е добро дизајниран и воспоставени, со само еден поглед? на I.A.W.M.D. ви дава дополнителна мерка за одобрување. Златната Веб награди & на I.A.W.M.D. е решение за поставување на вашиот сајт, освен.

реклами
Сподели преку: