Познати веб-дизајнери

Ние се среќаваме со многу познати веб-дизајнери и да одлучи да се изгради листа на оние што сметаат дека треба да се признае, за нивниот голем работна етика и дизајн способност!

** Ние неодамна започнаа нашите Веб Дизајн Directory. Take a look around and if you think you have what it takes, поднесете вашиот сајт во директориумот и да стане познат веб дизајнер денес! **

Значи тука е официјален веб награди Златен Познати Веб Листа на дизајнери!

Златен веб награди Познати веб-дизајнери
Тато дизајн

Единствени Блог Дизајни
Били Bussey
Jesper Bentzen
CEONEX
Кармајкл Линч
Дерек Просперо
ОГРОМНИ
механизам
Weborithm

Ако мислите дека имате она што е потребно за да биде познат Веб дизајнер, тоа е вистински едноставно да се додадат на листата! Само Поднесете ја вашата портфолио денес!

 

реклами
Сподели преку: