Малта Тама асоцијација Tnabar оспособува луѓето со различни тешкотии за да се успее во општеството. Ние се интегрираат тапани и ударни инструменти, како креативни алатки за учење кои се однесуваат на животни вештини и подобрување на умот, тело и дух кон холистички живот.

Малта Здружението Тама Тапани

реклами
Сподели преку: