Quikthinking софтвер е основана од страна на Кингсли H. Смит во 1989. Нашиот прв производ, Quikthinking Поштенски кодови, беше издаден во 1993 (сега ZipCodeFinderUSA.com). во 1998, ние објави Оспособување енциклопедија CD-ROM, кој го претвори во BlackHistoryPeople.com.

Ние функција Андроид, iPhone, поттикне апликации, алатки за учење, квизови, игри и софтвер.

http://www.quikthinking.com/

реклами
Сподели преку: