реклами

религија светот is only website from India which covers all religions of the world. Нашиот фокус е да се потенцира на социјални иницијативи извршува од страна на религиозни и духовни организации, што го подигне општество. Поради социјална, политички, економски упади, Religion is perceived negative mostly. We are presenting the pure religious practices with proper references. Our goal is to aware youth and engage positive forces for unanimity and peace.

реклами
Сподели преку: