Oaks пластична хирургија е хируршка интервенција пракса на премиерот пластични поставена во срцето на Хјустон, Тексас.

Oaks пластична хирургија е основана од страна на д-р. Даниел Ендри, д-р. Кортни Ел-Zokm, и д-р. Nandi Wijay, од кои сите обучени и и сега се практикуваат во Хјустон, Тексас. Секој пластичен хирург на дабовите пластична хирургија е посветена на доведување на своите пациенти врвот на заштита на линијата, со фокус на безбедноста, удобност на пациентот, и прецизен внимание на детали. Пластична хирургија Oaks сака да ви помогне да изгледаат и се чувствуваат како што најдобро знаете!

реклами
Сподели преку: