На скачам со Падобран центар е водечки центар за скокање со падобран во Pembrokeshire, West Велс, работат на највисоките стандарди за безбедност во согласност со прописите на Асоцијацијата на британските падобран. На Шангај со Падобран инструктори имаат над 75 години искуство во комбинација и љубов да им помогне на новите џемпери се најде на нивните крила. Веб-страницата е дизајниран за да се движите корисниците преку различни искуства на понуда, и интегрира нарачана, лесен за користење систем за резервации.

Центарот скачам со Падобран

реклами
Сподели преку: