VRarts развијат ефективни маркетинг планови онлајн и офлајн.

основана во 2009 VRarts стане во референтна точка за кратко време во областа на маркетинг развој на многу компании, прв од Marianese, а подоцна и италијански и европски.

VRarts вклучува "маркетинг агенција, графички дизајн студио, веб агенција, одделение печатење специјализира во ликовна уметност за решение со високи перформанси на 360 ° за оние кои сакаат да ги пренесат своите пораки во најдобар, рамномерно и без јазот, кои често се остварени во различните чекори помеѓу неколку уредници на сликата.

Во постојана потрага по нови маркетинг решенија и услуги секогаш на високо ниво,чекор со новите трендови и технологии, нагласи страст, рефлектира во сите фази на проектот, за победничка поттик за вашиот бизнис.

реклами
Сподели преку: