Mirë se vini në botën e famshme Golden Web Awards paraqitur nga Shoqata Ndërkombëtare e Web Masters dhe Designers – IAWMD.

Awards Golden Web

fituar Web Award Golden mund të bëjë një ndryshim dramatik në karrierën tuaj atë duke shtuar njohjen e menjëhershme dhe besueshmërinë për gjendjen tuaj profesionale.

Web Awards Golden është një shërbim i IAWMD dhe është paraqitur në ato faqet Web design cilëve, origjinalitet dhe përmbajtjen kanë arritur nivele të përsosmërisë meritonte njohjes.

Të Golden Web Awards është ringritur si i 2017. Mënyra se si të zgjedhin dhe shuma e fituesve janë rregulluar nga rruga gjërat janë bërë në të kaluarën. Ne tani e kemi 1 Fituesi Daily, 1 Winner mujore dhe 1 Fituesi vjetore arrin në – 365 Golden Web Award Winners totale në një periudhë të vitit. Rreth Awards Golden Web!

I.A.W.M.D. - Promovimi i zhvillimit dhe integritetit në komunitetin e internetit

Misioni ynë është që të promovojë besimin dhe sigurinë në internet me anë të vetë-rregullimit dhe administrimit vullnetar, si dhe Webmaster dhe web surfer ndërveprimit.

Sa është I.A.W.M.D. ndryshe nga shoqatat tjera dhe programet e dhënies web në internet që pretendojnë për të identifikuar faqet etike dhe të mirë-projektuar?

Faqet që i përkasin I.A.W.M.D. të bëjë një angazhim për nivele të larta të vendeve të cilësisë, si dhe duke mbështetur I.A.W.M.D. Kodi i Etikes. Komiteti ynë i trajnuar mirë shqyrton çdo vend që është paraqitur në I.A.W.M.D. Webmasters në I.A.W.M.D. angazhohen për dizajnin më të mirë vend, si dhe avancimet e mëtutjeshme në zhvillimin e web. Asnjë program tjetër çmim mund të përputhen me standardet e larta të zhvillimit, shuma masive të anëtarëve të kualifikuar, dhe njohja e lartë emri publik se I.A.W.M.D. komandat.

I.A.W.M.D., e cila u themelua në 1996 dhe është sot mbështetur nga mbi 600,000 Anëtarët dhe bashkëpunëtorët në 160 qarqet në mbarë botën. Ai është i përkushtuar për marrëdhënie më të mira, si dhe interaktive ndërmjet zhvilluesit dhe surfers, instalimin e besimit web-bazuar dhe duke kontribuar në një komunitet të zhvillimit talentuar internetit.

I.A.W.M.D. Awards programe lejon Webmasters të konkurrojnë për çmime dhe të shfaqin dhe të arriturat e njohjes të ndryshme, për punën dhe krijimtarinë e tyre në website design dhe përmbajtjen, mbi vlerësimin dhe vërtetimin e kërkesave të ndryshme të dhënies së kontratës.

Kur një web surfer viziton web site tuaj, si e bën ai person e di faqen tuaj është një hap mbi pjesën tjetër? A nuk do të jetë i madh në qoftë se keni qenë në gjendje për të dalluar faqen tuaj si projektuar mirë dhe të vendosur, me vetëm një shikim? I.A.W.M.D. ju ofron masa e shtuar e miratimit. Të Golden Web Awards & I.A.W.M.D. është zgjidhje për vendosjen faqen tuaj veç e veç.

reklamat
Shperndaje kete