NOBLE COURT membrana

NOBLE GJYKATA membrana është një kompani e angazhuar në prodhimin dhe riparimin Tent membranës. me përvojë, të aftë dhe të besuar nga ana e konsumatorëve të cilët kanë përhapur në të gjithë Indonezi.

Duke filluar nga projekte të mëdha dhe të vogla.

NOBLE GJYKATA membrana japin kënaqësi në çadrat membrane arkitektonike kaq shumë prej klientëve tanë duke filluar nga Apartament, strehim, kompleks zyra, kafe, dhe të tjerët të ndjejnë ndikimin pozitiv në mjedis.

Mulia Agung Membrane është Ofruesit e shërbimit Marrja dhe Repair çadrës Membrane, profesional, me përvojë, dhe cilësisë.

kontakt

telefon : +6281381870710 / 085603853089

Email : agungmuliamembrane@gmail.com

faqe : agungmuliamembrane.blogspot.com

reklamat
Shperndaje kete