Black Historia People

Ne ofrojmë një portal për njerëzit në kërkim të fakteve dhe informacion në lidhje me jetën e njerëzve të famshëm dhe të rëndësishëm të zezë në historinë amerikane. Faqja jonë e internetit është përdorur nga mësuesit në kërkim të ideve për aktivitete Black History Muaj, Studentët kërkimeve projekte, dhe prindërit të shqetësuar që duan për të siguruar që fëmijët e tyre janë plotësisht të vetëdijshëm për shumë të famshme afrikane amerikanët të cilët mund të frymëzojë ata që të ndjekin ëndrrat e tyre.

Black Historia People

reklamat
Shperndaje kete