QinetiQ Amerika e Veriut

QinetiQ Amerika e Veriut

për më shumë 50 vjet, QinetiQ Amerika e Veriut (QNA) ka siguruar zhvillimin e teknologjisë të klasit botëror, inxhinieri kërkimit dhe zhvillimit dhe produkte revolucionare në mbrojtjen, siguri, tregjet komerciale dhe të konsumit. Our product offerings include unmanned...
DriveSavers

DriveSavers

sot, DriveSavers is the worldwide leader in data recovery services and provides the fastest, më shërbim shërim të dhënave të sigurta dhe të besueshme në dispozicion. Ne të punësojë mbi 90 profesionistët dhe mbështetje gjatë 18,000 partnerët e biznesit. Most of our business comes from...
Përshëndetje e hënë

Përshëndetje e hënë

Hello Monday builds better businesses by creating joyful digital ideas, produktet dhe përvojat që lidhin zemrat e markave me zemrat e konsumatorëve të tyre. Ne bëjmë përvoja immersive dixhitale që tregojnë një histori dhe ndjell emocione. We build smart connected...
Sandcastles Dasma

Sandcastles Dasma

Sandcastles Weddings është një martesë-planifikimi i biznesit me shërbim të plotë. Shari Grenier, themelues dhe drejtor kreativ i Sandcastles, shugurohet edhe klerin, Ne ne mund të ofrojmë shërbime officiating si edhe. For those wishing to begin a career in wedding planning, we offer the...
VRarts Marketing

VRarts Marketing

VRarts zhvillimin e planeve efektive të marketingut online dhe offline. themeluar në 2009 VRarts bëhet në një pikë referimi kohë të shkurtër në fushën e zhvillimit të marketingut të shumë kompanive, e para e Marianese dhe më vonë italiane dhe evropiane. VRarts ingloba un’...