Codazen është një web dhe shërbimet e lëvizshme të zhvillimit app kompani udhëheqëse. Misioni ynë është që të sigurojë të industrisë-udhëheqëse e shërbimeve të zhvillimit të softuerit përmes risi të vazhdueshme në dizajn dhe teknologji. shkëlqim, Dizajni modern i faqes së internetit të kompanisë është menduar për të reflektuar aftësinë tonë për të balancuar ekspertizën tonë teknike me të kuptuarit tonë të thellë e user experience. Ne besojmë se dizajn të madhe rrit funksionalitetin e madhe dhe Codazen.com mishëron dy. Ne jemi një ekip i zgjuar, njerëzit e pasionuar që duan software dhe keni një aftësi për zgjidhjen e problemeve të vështira. Ne jemi gjithmonë për një sfidë - vënë mendjet tona krijuese së bashku për të mësuar, përmirësoj, dhe transformimin e bizneseve përmes teknologjisë.

reklamat
Shperndaje kete