Designers famshme Web

Ne kemi ardhur të gjithë shumë të famshme web designers dhe kanë vendosur për të ndërtuar një listë të atyre ne besojmë se duhet të njihet, për e tyre të mëdha etika e punës dhe Design Aftësia!

** Ne kemi nisur kohët e fundit tonë Web Design Directory. Shëndeti i Grave, paraqesë në faqen tuaj në directory dhe të bëhet një projektuesi të famshme Web sot! **

Kështu që këtu është zyrtari Golden Web Awards Famous Web Lista Designers!

Golden Web Awards Famous Web Designers
Daddy Projektimi

Designs Unique Blog
Billy Bussey
Jesper Bentzen
CEONEX
Carmichael Lynch
Derek Prospero
stërmadh
mekanizëm
Weborithm

Nëse ju mendoni se ju keni atë që duhet të jetë një projektuesi të famshme Web, është e thjeshtë të vërtetë për të marrë të shtuar në listën tonë! vetëm Submit portofolin tuaj sot!

 

reklamat
Shperndaje kete