The POS (Pika e shitjes) Sistemi është një nga pjesa më e rëndësishme e bizneseve të shitjes me pakicë dhe restorant, keto dite. Duke pasur vetë sistemin tuaj customized POS mbi arkë ju ndihmon për të marrë të gjitha raportet e detajuara shitjes. kështu, ajo është e madhe për turp, si dhe për kontabilistët. Ky software POS ju ndihmon për të analizuar të gjitha detajet, si pika të shitura, oferta dhe promovime në të gjitha sendet, Koha e shitjes së tij dhe emri i arkëtarit shumë. Ajo siguron saktësinë dhe kështu nuk ka shanset e gabimeve. Ju mund të merrni sistem të lirë POS nga Harbortouch për retails, Salons, restorante dhe bare, si dhe ose bizneset e vogla.

Çfarë jep Harbortouch?

Harbortouch ju ofron një zgjidhje të plotë të sistemit POS. Ai përfshin hardware POS, software POS si dhe shërbime të integruar shitës e cila është e përkryer për çdo bizneset e vogla, dyqane me pakicë, Salons dhe restorante apo kafene. Ju nuk duhet të shpenzojnë orë në hulumtimin në lidhje me atë që ju duhet për biznesin tuaj. Harbortouch ju pyet disa pyetje themelore dhe ju duhet të përgjigjem se. atëherë, ata do të dinë se çfarë lloji i sistemit që ju në të vërtetë nevojë për biznesin tuaj apo dyqan. Me një tarifat minimale që ju mund të merrni një shërbim të madh prej tyre.

Harbortouch ofron sisteme të veçanta POS për nevojat tuaja të ndryshme të biznesit. Ju mund të zgjidhni më të mirë në bazë të çfarë lloji i biznesit që ju keni. Secili prej sistemit POS ka karakteristika të ndryshme që mbulojnë nevojat e ndryshme dhe kërkesat e këtij biznesi të veçantë. Kështu që, klikoni mbi et Fillohet për opsion të lira 'dhe përgjigjet disa prej pyetjeve që kërkojnë. Këtu ata do të ju pyes në lidhje me llojin e biznesit që ju vetë të tilla si veshje apo këpucë, hotel ose restorant, sallon ose dyqan ushqimesh dyqan, etj. Pasi të keni përfunduar përgjigjur të gjitha pyetjeve, ata do të dërgojnë aplikimin tuaj të lirë konfigurimit.

How To Get sistemin Free POS?

Ajo është mjaft e lehtë për të marrë sistemin e lirë POS për dyqane tuaj me pakicë dhe restorante nga Harbortouch. Ju duhet të ndiqni disa hapa të thjeshtë dhe të lehtë për të marrë atë. Këto janë:

Kontakt Harbortouch: Ju duhet që së pari të kontaktoni Harbortouch për marrjen e sistemit POS falas. Për atë, ju duhet të aplikoni për pikën e lirë të shitjes ofertë. të marrë miratimin: Pasi të keni aplikuar për pikën e lirë të sistemit të shitjes, ju duhet të prisni për miratimin e tyre. Kur ju merrni miratuar për software të lirë dhe hardware, ju jeni të mirë për të shkuar. Ju vetëm duhet të paguani një tarifë mujore që mbulon mbështetje dhe services.Free instalimit: Ju do të merrni një instalim të lirë nga Harbortouch për Elitën nga teknikët e tyre të certifikuar. Të gjithë teknikët që ata kanë janë të trajnuar mirë dhe të certifikuar. Prandaj, ju do të merrni një shërbim të madh dhe të seamless.

Së bashku me atë që ju do të merrni edhe garanci jetës në hardware. Nuk ka kosto të tjera upfront. Ju do të merrni instalim falas onsite, programimit të lirë menu, si dhe furnizimet e lirë letër. Pasi të keni të instaluar, ju do të merrni mbështetje më të mirë nga shtabet e tyre.

Pse për të zgjedhur këtë?

Zgjedhja pikën e lirë të sistemit të shitjes nga Harbortouch do t'ju ndihmojnë në shumë mënyra. Ju nuk duhet të shpenzojnë orë kërkime për shërbimet më të mira duke siguruar software POS dhe hardware. Harbortouch ju ofron më të mirë në klasë Pika e sistemit të shitjes për dyqane tuaj me pakicë, restorante, sallon dhe Spas, bizneset e vogla dhe kafene. Kjo është më e shërbimi sherr lirë që ju mund të merrni kurrë. Ju vetëm duhet të aplikoni për programin në internet. Ju pastaj do të merrni pajisjet POS së bashku me instalimin e lirë dhe pa kosto upfront. Edhe shërbimi muaj dhe tarifë mbështetja që ju do të duhet të paguajnë është shumë më pak. Kjo tarifë minimale do të mbulojë të gjitha shërbimet esenciale.

Thought final

Në qoftë se ju vetë një biznes dhe në kërkim për më të mirë dhe më efektive të sistemit POS, pastaj Harbortouch mund t'ju japin me atë. Ju mund të aplikoni për sistemin e lirë POS të ofruara nga ana e tyre. Ai përfshin software të lirë dhe hardware bazuar në biznesin tuaj. Ajo gjithashtu vjen me të gjitha tiparet thelbësore të nevojshme për drejtimin e biznesit tuaj dhe për të analizuar shitjet e tuaja pa probleme. Kështu që, Kjo kursen një shumë të kohën tuaj të vlefshme si dhe paratë. Harbortouch mund të kujdeset për të gjitha nevojat tuaja të sistemit POS dhe kërkesat në mënyrë efikase.

reklamat
Shperndaje kete