Ne jemi një klub makinë lokal inkurajuar ekran, historia dhe edukimi i komuniteteve tona lokale, makina dhe ofrojnë bursa për disa rrethe tona shkollore. Ne përpiqemi shumë e vështirë për të bërë faqen tonë informative, zbavitëse dhe interesante për të gjithë vizitorët tanë, jo vetëm njerëzit e makinave. Ne kemi projektuar faqen tonë për të bërë të lehtë për vizitorët për të gjetur faqet e interesit, si dhe duke e mbajtur atë të pastër dhe nuk cluttered.

Lake Chelan Car Club

reklamat
Shperndaje kete