Malta Tama Tnabar Association fuqizon njerëzit me vështirësi të ndryshme për të pasur sukses në shoqëri. Ne integruar bateri dhe goditje instrumente si mjete krijuese të mësuarit që adresojnë aftësitë e jetës dhe të rrisin mendjen, trupit dhe shpirtit drejt një jetë gjithëpërfshirëse.

Malta Shoqata Tama Drums

reklamat
Shperndaje kete