Cancer Care News

Cancer Care News

Cancer Care News mbështet njerëz të cilët kanë qenë të diagnostikuar me kancer, familjet e tyre dhe kujdestarët e tyre. Cancer Care News ofron programe falas të ndihmës financiare për të ndihmuar të paguajnë për shpenzimet e udhëtimit, strehim, trajtim, copays, deductibles dhe receta për njerëz të diagnostikuar me kancer. Përveç ndihmës financiare, programe falas janë në dispozicion për këshillim profesional peer-bazuar dhe shërbime dhe paketa e kujdesit të lirë për të ndihmuar pacientët e kancerit përmes fizike, barrë financiare dhe emocionale që shoqërojnë një diagnozë. Të gjitha shërbimet mbështetëse për pacientët e kancerit, familjet dhe kujdestarët janë dhënë falas. Vizito faqen e internetit Cancer Care News për ndihmë të lirë sot.

reklamat

Lini një Përgjigju

Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.