Sandcastles Weddings është një martesë-planifikimi i biznesit me shërbim të plotë. Shari Grenier, themelues dhe drejtor kreativ i Sandcastles, shugurohet edhe klerin, Ne ne mund të ofrojmë shërbime officiating si edhe. Për ata që dëshirojnë për të filluar një karrierë në planifikimin e dasmës, ne ofrojmë Dasma Programin Planifikues Certification Sandcastles.

https://sandcastlesweddings.com

reklamat
Shperndaje kete