Kirurgji plastike Oaks është një praktikë e kirurgji plastike Kryeministri mbjellë në zemër të Houston, Texas.

Kirurgji plastike Oaks është themeluar nga Dr. Danielle Andry, Dr. Courtney El-Zokm, dhe Dr. Nandi Wijay, të gjithë prej të cilëve të trajnuar dhe dhe tani praktikojnë në Houston, Texas. Çdo kirurg plastike në operacionit Oaks plastike është angazhuar për të sjellë pacientët e tyre të lartë të kujdesit të linjës me një fokus në sigurinë, Comfort pacienti, dhe vëmendje tepër i përpiktë në detaje. Kirurgjisë Plastike Oaks dëshiron që të ju ndihmojë të shikoni dhe të ndjehen si e mirë që ju!

reklamat
Shperndaje kete