Qendra Skydive është qendra kryesore për të hidhem me parashutë në Pembrokeshire, West Wales, që veprojnë me standardet më të larta në siguri sipas rregullave të Shoqatës parashutë Britanike. Instruktorët Skydiving kanë mbi 75 vjet përvojë të kombinuar dhe dashuri për të ndihmuar jumpers reja gjeni krahët e tyre. Site është projektuar për të lundruar përdoruesit përmes përvojave të ndryshme në ofertë, dhe integron një bespoke, lehtë për t'u përdorur sistemin prenotim.

Qendra Skydive

reklamat
Shperndaje kete