advertisements

Hideung Jalma Sajarah

Urang nawarkeun portal keur urang néangan fakta jeung informasi ngeunaan nyawa jalma hideung kawentar tur penting dina sajarah Amérika. ramatloka urang geus dipake ku guru pilari pamanggih pikeun kagiatan Hideung Sajarah Bulan, siswa nalungtik proyék, jeung bapa prihatin anu hoyong pastikeun yén kids disebut pinuh sadar tina loba Amerika Afrika kawentar anu bisa mere ilham aranjeunna nuturkeun impian maranéhna.

Hideung Jalma Sajarah

advertisements
bagikeun Ieu