Kumaha Ka Cokot A System Free Pos Ti Harbortouch

Kumaha Ka Cokot A System Free Pos Ti Harbortouch

The POS (Point of Sale) Sistim mangrupa salah sahiji bagian anu paling krusial teh usaha ritel na réstoran, sababaraha dinten kapengker. Ngabogaan sistem ngaropéa Pos sorangan leuwih dina cash register mantuan Anjeun pikeun meunang sagala laporan jualan nu lengkep. kituna, it is great for the cashier as well...