EBB jeung aliran TAICHI nawarkeun pemula ngaliwatan maju kelas T'AI Chi. ramatloka kami nawarkeun informasi kelas jeung sumber patali seni tai chi sarta loba mangpaat kaséhatan na kaasup for geus putus, kasaimbangan, fokus méntal, radang buku-buku, pikun, tuur, suku & isu deui, sarta beuki.

EBB jeung aliran TAICHI

EBB jeung aliran TAICHI

advertisements
bagikeun Ieu