advertisements

The Pos (Point of Sale) Sistim mangrupa salah sahiji bagian anu paling krusial teh usaha ritel na réstoran, sababaraha dinten kapengker. Ngabogaan sistem ngaropéa Pos sorangan leuwih dina cash register mantuan Anjeun pikeun meunang sagala laporan jualan nu lengkep. kituna, éta gede pikeun kasir ogé pikeun accountants. software Pos ieu mantuan Anjeun pikeun nganalisis sakabéh rinci kayaning item dijual, nawaran sarta promosi on sagala barang, waktu diobral sarta nami kasir teuing. Eta nyadiakeun akurasi jeung ku kituna aya euweuh Chances kasalahan. Anjeun tiasa meunang sistem Pos bébas tina Harbortouch pikeun retails, salons, réstoran jeung bar jadi ogé atawa usaha leutik.

Naon Dupi Harbortouch Nyadiakeun?

Harbortouch nyadiakeun maneh ku solusi Sistim Pos lengkep. Ieu ngawengku hardware Pos, software Pos ogé jasa sudagar terpadu nu sampurna pikeun sagala usaha leutik, toko ritel, salons sarta réstoran atawa kafé. Anjeun teu kudu méakkeun jam dina nalungtik ngeunaan naon butuh keur anjeun bisnis. Harbortouch miwarang anjeun sababaraha patarosan dasar jeung anjeun kudu ngajawab éta. Saterusna, aranjeunna bakal nyaho naon jenis sistem Anjeun sabenerna butuh keur bisnis Anjeun atawa toko. Sareng waragad minimal Anjeun bisa meunangkeun layanan hébat ti aranjeunna.

Harbortouch nyadiakeun sistim Pos misah pikeun kaperluan bisnis Anjeun béda. Anjeun tiasa milih nu pangalusna dumasar kana tipe naon tina bisnis anjeun gaduh. Unggal sistim Pos boga ciri béda nu nutupan pangabutuh béda jeung sarat anu bisnis tinangtu. janten, klik dina et Mimitian pikeun pilihan Free 'na ngajawab sababaraha patarosan maranéhna ménta. Di dieu maranéhna bakal nanya ngeunaan tipeu bisnis Anjeun sorangan kayaning apparel atanapi footwear, hotél atawa restoran, salon atawa toko grocery jsb. Saatos réngsé ngawalon sagala patarosan, aranjeunna bakal neraskeun aplikasi setup bébas Anjeun.

Kumaha Ka Cokot The Free Pos System?

Ieu rada gampang pikeun meunangkeun sistem Pos bébas pikeun toko ritel anjeun sarta réstoran ti Harbortouch. Anjeun kudu nuturkeun sababaraha lengkah basajan sarta gampang meunang eta. Ieu nyaéta:

kontak Harbortouch: Anjeun kudu mimiti wartosan Harbortouch for geus meunang sistem Pos haratis. pikeun anu, Anjeun kudu nerapkeun keur titik bébas tina tawaran diobral. meunang persetujuan: Sakali geus dilarapkeun keur titik bébas tina sistem diobral, Anjeun kudu ngadagoan persetujuan maranéhna. Lamun anjeun neangan disatujuan pikeun software bébas jeung hardware, anjeun alus mun balik. Anjeun ngan kudu mayar fee bulanan nu nyertakeun rojongan tur services.Free Instalasi: Anjeun bakal meunang hiji instalasi bébas tina Harbortouch on Elite ku technicians Certified maranéhna. Sagala technicians aranjeunna geus dilatih ogé sarta Certified. Mangkana, anjeun bakal meunang layanan hébat sarta seamless.

Marengan nu ogé bakal meunang jaminan waktu hirup dina hardware. Aya henteu waragad upfront séjén. Anjeun bakal meunang instalasi onsite bébas, bébas programming menu ogé suplai kertas bébas. Saatos eta dipasang, Anjeun bakal nampi rojongan pangalusna ti staffs maranéhna.

Kunaon Ka Pilih Ieu?

Milih titik bébas tina sistem diobral ku Harbortouch baris mantuan anjeun ku sababaraha cara. Anjeun teu kudu méakkeun jam nalungtik pikeun layanan pangalusna nyadiakeun software Pos jeung hardware. Harbortouch nawarkeun maneh nu pangalusna di Point kelas tina sistem Sale keur toko ritel Anjeun, réstoran, salon na spas, usaha leutik sarta kafe. Ieu layanan repot-gratis paling nu kantos tiasa meunang. Anjeun ngan kudu nerapkeun pikeun program online. Anjeun lajeng bakal nampa parabot Pos sapanjang kalayan instalasi bébas tur euweuh ongkos upfront. Komo layanan bulan na fee rojongan nu kudu mayar pisan kirang. fee minimal ieu bakal nutupan sagala jasa penting.

panginten final

Lamun sorangan nu bisnis jeung pilari anu pangalusna jeung paling éféktif Sistim Pos, lajeng Harbortouch bisa nyadiakeun Anjeun sareng nu. Anjeun tiasa nerapkeun pikeun sistem Pos bébas ditawarkeun ku aranjeunna. Ieu ngawengku software bébas jeung hardware dumasar Anjeun bisnis. Ogé hadir kalawan sagala fitur nu penting diperlukeun pikeun ngajalankeun anjeun bisnis jeung analisa jualan Anjeun mulus. janten, ieu ngaheéat loba waktu berharga Anjeun kitu oge sareng uang. Harbortouch bisa ngurus sagala kaperluan Sistim Pos anjeun sarta sarat epektip.

advertisements
bagikeun Ieu