advertisements

ramatloka ieu dirancang kalayan karya grafis aslina anu ngajadikeun eta unik. A loba waktu ieu spent kalawan desainer grafis kaluar mendesain logo na sliders grafis pikeun homepage anu. Ieu dirancang jeung pamaké dina pikiran, hal ieu ngamungkinkeun pikeun navigasi gampang, web responsif (nembongkeun sasuai dina sagala alat atawa browser.

Hal ieu diwangun ku wordpress pikeun ngidinan pamaké / administrator pikeun ngagunakeun CMS nyieun parobahan loka ku sorangan. Woocommerce ogé diwangun dina sajaba widget dipaké pikeun nampung mindbody.

Ying Yang Yoga

Lincoln Ying Yang Yoga

advertisements
bagikeun Ieu