advertisements

Quikthinking Software diadegkeun ku Kingsley H. Smith dina 1989. produk munggaran urang, Quikthinking Kodeu pos, dirilis dina 1993 (kiwari ZipCodeFinderUSA.com). Di 1998, kami dileupaskeun Empower Encyclopedia CD-ROM, nu geus morphed kana BlackHistoryPeople.com.

Urang Fitur Android, iPhone, aktip Kindle, parabot pangajaran, kuis, kaulinan jeung software.

http://www.quikthinking.com/

advertisements
bagikeun Ieu