The Oaks Plastik Bedah mangrupakeun prakték bedah plastik Premier dipelak di jantung Houston, Texas.

The Oaks Plastik Bedah diadegkeun ku Dr. Danielle Andry, Dr. Courtney El-Zokm, sarta Dr. Nandi Wijay, sakabéh saha dilatih jeung na ayeuna latihan di Houston, Texas. Unggal bedah plastik di The Oaks Plastik Bedah geus komitmen pikeun bringing penderita maranéhanana luhureun lembaga anu ngurus garis ku fokus kana kaamanan, kanyamanan sabar, jeung perhatian meticulous mun jéntré. The Oaks Plastik Bedah hayang mantuan Anjeun neuteup tur ngarasa kawas éta pangalusna anjeun!

advertisements
bagikeun Ieu