The Skydive Center teh puseur anjog pikeun terjun payung dina Pembrokeshire, West Wales, operasi kana standar pangluhurna di kaamanan dina perda nu Parasut Association Britania. The instruktur terjun payung boga leuwih 75 taun digabungkeun pangalaman jeung cinta pikeun mantuan jumpers anyar manggihan jangjang maranéhna. situs The dirancang pikeun nganapigasi pamaké ngaliwatan pangalaman béda dina tawaran, sarta integrates bespoke a, gampang ngagunakeun booking Sistim.

The Skydive Center

advertisements
bagikeun Ieu